Våre elektrikertjenester

Vi leverer elektrikertjenester for private hjem, næring, industri og landbruk. Vårt fokus er høy faglig kvalitet, god service og fornøyde kunder.

Ikon - hus

Boliginstallasjoner

Vi kan utføre alt innen elektroinstallasjon i bolig, enten det er snakk om nyinstallasjon, oppgraderinger eller service og vedlikehold. Vi kommer gjerne på en befaring der vi ser på det du ønsker utført og gir deg et uforpliktende pristilbud.

Ikon - verktøykasse

Nybygg

Vi kan ta på oss prosjekter med elektroinstallasjon for nybygg. Vi kabler opp det elektriske anlegget på en hensiktsmessig måte, tilpasset moderne behov og ønsker, og kan levere det meste av elektriske produkter. Kontakt oss gjerne for en befaring og et pristilbud.

Ikon - ledning

Bedrift, næring og landbruk

Vi har mye erfaring med å utføre prosjekter for bedrift, næring og landbruk. Vi jobber både med nye bygg og rehabilitering, og leverer belysning, varme, elbilladere, feilsøking og ENØK. Vi er også godkjent av Gjensidige Forsikring for å inngå sikkerhetsavtale med kunder. 

Ikon - elektronikk

Rehabilitering

Mange eldre boliger er ikke tilpasset de behov og ønsker vi har knyttet til det elektriske anlegget i dag. Vi kan oppgradere det elektriske anlegget i boliger og andre lokaler, for bedre energieffektivitet, økt trygghet og en mer behagelig hverdag.

Ikon - elektrisk bil

Elbil-lading

Stadig flere husholdninger har eller vil få en eller flere elbiler. Med dette kommer behovet for en egnet ladeløsning. Vi installerer ladestasjon for bolig eller bedrift, slik at du kan lade trygt og effektivt.

Ikon - voltmåler

El-kontroll

Med tiden vil det elektriske anlegget svekkes som følge av slitasje. Ved å få utført regelmessig el-kontroll kan du forebygge brann og du får en trygghet om at ditt elektriske anlegg fungerer optimalt. Vi utfører el-kontroll og kan gi tilbud på eventuelle utbedringer.

Ikon - lyspære

Belysning

Belysning har mye å si for hvordan et rom oppleves. Vi har høy kompetanse på belysning, og kan levere, montere og utføre service. I tillegg kan vi også gi gode råd rundt valg av belysning og hvordan ulike lyskilder burde plasseres.

Ikon - varmepumpe

Varme

En god oppvarmingsløsning gir en jevn og komfortabel oppvarming av bolig eller andre bruksbygg, samtidig som strømforbruket blir mer optimalt. Vi installerer oppvarming i private hjem, bedriftslokaler og for næring, industri og landbruk.

Ikon - smarthus

Smarthus

En smarthusløsning gjør hverdagen enklere og mer komfortabel, samtidig som det blir enklere å redusere eget strømforbruk. Vi installerer smarthusløsninger fra xComfort i nye boliger, eller som en del av en rehabilitering.

Ikon - solceller

Solceller

Stadig flere velger å installere solceller på eget tak, og dette er en investering som kan lønne seg over tid. Vi kan montere solceller på ulike bygningstyper, og rådgir gjerne rundt hvilken løsning som vil passe best for deg.

Ønsker du å vite mer om våre tjenester eller har en jobb du ønsker at vi ser på?

Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat rundt dine behov! Vi har kunden i fokus og tilby det som trengs for at du skal få et trygt og velfungerende el-anlegg.